Stuur je video op en krijg een uitgebreide, persoonlijke looptechniekanalyse.

Weet jij eigenlijk wel hoe je hardloopt? De meeste hardlopers zijn zich niet bewust van hun eigen manier van hardlopen. Echter is je looptechniek erg belangrijk om blessurevrij, makkelijker en sneller te hardlopen. Iedere pas moeten je beenspieren en pezen 2-3 keer je lichaamsgewicht opvangen, met een goede looptechniek vang je deze klappen efficiënter op en verklein je zo de kans op blessures aanzienlijk. Hoe effectiever je verder spierkracht om kunt zetten in voorwaartse energie, hoe sneller je hardloopt met dezelfde moeite.

Wanneer je van jezelf een video-opname maakt dan kunnen de experts bij Lichtlopen je techniek analyseren en je van feedback voorzien.

Hoe het werkt:
– Je stuurt ons via wetransfer video’s van je hardlopende zelf toe.
– Wij analyseren je looptechniek op de belangrijkste aspecten.
– Je krijgt een uitgebreid rapport met persoonlijke verbeterpunten en advies om je looptechniek te verbeteren.
(screenshot van pagina’s document, die niet helemaal goed leesbaar is)
Maak een video van voor-, achter- en zijaanzicht van je eigen looptechniek en stuur deze naar ons toe.

Analyse

Binnen een week ontvang je een document met je persoonlijke verbeterpunten, toegevoegd afbeeldingen van ieder verbeterpunt, advies om aan dit verbeterpunt te werken en video’s van specifieke oefeningen, daarnaast ontvang je informatie over hoe je je looptechniek het beste kunt veranderen. Zodat je ook echt alles in huis hebt om aan de slag te gaan.
Toch niet tevreden? Bij Lichtlopen streven we naar 100% tevredenheid van onze klanten, ontvang je toch niet wat je verwacht, dan krijg je gewoon je geld terug.

Met de knop onderaan deze pagina kun je het de online videoanalyse aanschaffen, betaling geschiedt via IDEAL. Wil je liever door middel van overschrijving de videoanalyse aanschaffen? Stuur dan een mailtje naar info@lichtlopen.nl

Nadat de betaling is gedaan krijg je de mogelijkheid om een instructieblad te downloaden. Als je alle stappen op het blad hebt doorlopen sturen wij je zo snel mogelijk onze analyse op.