Trainingsschema voor slechts 10 euro per maand

Voor 10 euro per maand krijg je een op maat gemaakt trainingsschema van Lichtlopen. Aan de hand van jouw doel(en) wordt er een schema gemaakt. We houden rekening met wat je tot nu toe hebt gedaan aan  training en hoe vaak je bereid bent per week te trainen. Een schema waarbij de intensiteit van de trainingen aangegeven wordt in hartslag of tijd, op basis van je eigen gegevens. In het schema wordt rekening gehouden met de evenementen die je op weg je naar je doel wilt meedoen.

Met een individueel trainingsschema profiteer van een jarenlange ervaring en een gedegen opleiding van Harry trainingsschemaJorritsma als Lichtlopen trainer. De afgelopen jaren zijn er onder begeleiding van Harry Jorritsma zo’n 15 medailles behaald op Nederlandse kampioenschappen en zijn talloze persoonlijke records (en zelfs een Nederlands record op de 10 km) verbeterd. Harry heeft de hoogste, door de Atletiekunie gegeven, trainersopleiding gedaan: Talenttrainer 4 MiLa.

Elke drie weken ontvang je een trainingsschema in de mail. Aan de hand van jouw feedback wordt aan het eind van elke trainingsperiode weer een nieuw schema op maat gemaakt. Het is natuurlijk ook mogelijk om tussendoor vragen te stellen en eventueel het schema aan te passen. Harry Jorritsma is telefonische, via de mail en via Whatsapp uitstekend te bereiken.

Heb je belangstelling? Vraag met onderstaand formulier je schema aan, ik neem dan zo snel mogelijk contact met je op.

Aanvraag trainingsschema

Doe net als vele andere atleten en laat je serieus begeleiden naar je volgende doelen. Een greep uit atleten die op mijn schema’s trainen of hebben getraind: Joris van den Bosch, Marco Kingma, Sander van Hoorn, Dick Wobbes, Ilona Landman, Tineke van de Vliert, Jolanda de Vries, Teatse Tichelaar, Thijs Tuinstra, Willem Faber, Kees Visser, Hinde Fokkema, Eric Stuiver, Stefan de Vries, Jeen Nauta, Dione Schipper, Bettie Agricola, Nanne Jagersma, Jesse van den Berg, Geart Jorritsma, Annemiek Smal, Jasper Stein, Eelke Boonstra, Fleur de Rat, Margreet Osinga, Regine Postma en vele anderen.

Voor meer informatie over hardlopen en training kun je ook eens kijken op www.hardloopkennis.nl