Sneller en Blessurevrij Hardlopen

Dit e-boek is geschreven voor de hardloper die beter, sneller en blessurevrij wil hardlopen. Het laat je zien hoe je blessurevrij kunt blijven en hoe je door slimmer (niet harder) te trainen sneller wordt. Dit e-boek kun je zien als een doe-het-zelf kit voor hardlopers. Naast een duidelijke uitleg is dit e-boek opgebouwd als een compleet stappenplan. Je krijgt een aantal concrete acties waar je direct mee aan de slag kunt. Het e-boek wordt ondersteund door meer dan 100 voorbeeld video’s van oefeningen, en verschillende aspecten van de looptechniek en biedt je zo een complete gids.

Wat je krijgt:
-Looptechniekoefeningen
-Oefeningen om je stabiliteitspieren te versterken
-Core-stability oefeningen
-Warming-up oefeningen
-Een compleet stappenplan om een betere hardloper te worden

“De motivatie om dit e-boek te schrijven is dat ik zelf al een lange tijd op zoek ben naar hoe ik een betere hardloper kan worden. Na zelf een tijd lang met blessures te hebben gekampt, ben ik op zoek gegaan naar hoe ik blessurevrij zou kunnen blijven. Dit is gelukt door mijn looptechniek te veranderen, de juiste oefeningen te doen en door slim te trainen. In dit e-boek leer je hoe jij dit ook kunt doen. Anderhalf jaar geleden ben ik naar Arnhem verhuisd om hier bij Honoré Hoedt, één van de beste trainers van Europa te kunnen trainen. Hier heb ik enorm veel geleerd over hoe de snelste hardlopers trainen. In dit boek leer je hoe jij als de beste hardlopers van Nederland kunt trainen.”

Auteur Geart Jorritsma, langeafstandsloper, winnaar Brons NK atletiek 10.000m Utrecht 2017

Wat je onder andere gaat leren:
-Hoe je een analyse van je looptechniek kunt maken.
-Waarom je als hardloper geblesseerd raakt en wat je hier aan kunt doen.
-Wat jij van de training van de beste hardlopers van de wereld kunt leren en hoe je dit toe kunt passen.
-Tricks om je looptechniek blijvend te verbeteren.

 

Tom Wiggers Nederlands kampioen veldloop 2016 en auteur van “Doe het zelf gezond

“Mijn complimenten voor dit e-book, ik heb het met plezier gelezen! Zeker in combinatie met de vele filmpjes is het erg illustratief.”

Online platform

Naast het e-book krijg je ook toegang tot een online webpagina met meer dan 100 video’s van oefeningen en voorbeelden. Zo krijg je een complete gereedschapskist om je looptechniek te optimaliseren. Op deze pagina vind je video’s van loopscholing, core-stability, techniek voorbeelden en nog veel meer.

Preview

Alvast een kijkje nemen? Download gratis de eerste 10 pagina’s van het e-boek.

 

 

Kwaliteitsgarantie

Wij hebben ons best gedaan om dit e-book van hoge kwaliteit te maken en we hebben er vertrouwen in dat dit is gelukt. Blijkt dit e-book desondanks toch niet iets voor jou te zijn?  Dan kun je de eerste 14 dagen na je aankoop  je aankoopbedrag terugkrijgen. Stuur een mailtje naar info@lichtlopen.nl en je aankoopbedrag wordt zonder vragen teruggestort.

6 reacties

  1. Een tijdje geleden heb ik dit e-book aangeschaft. Voor mij was het het geld zeker waard. Het boek is duidelijk en overzichtelijk: de opbouw van (een groot gedeelte van) het boek is in de vorm van een gemakkelijk te volgen stappenplan. Je kunt dus al vrij gauw aan de slag met het aanpakken van blessures. Verder zijn er enorm veel resources op deze site waar je via het boek toegang tot krijgt. Al met al een aanrader dus voor de (chronisch) geblesseerde hardloper.

  2. Erg nieuwsgierig naar de inhoud van het E-book en daarom besteld. Ben benieuwd wat ik er voor mezelf nog aan verbeterpunten uit kan halen, maar meer nog wat ik er mee kan doen in de begeleiding van groepen beginnende en her-startende hardlopers. Zal vast de moeite (en het geld) waard zijn. (-;

      1. Zeker, oefeningen voor de core zijn hier belangrijk. Maar het belangrijkst van alles om het torderen te voorkomen is kort grondcontact. Veel van de oefeningen zijn er op gericht om het grondcontact kort te houden.

  3. Ik heb een Kobo abonnement en daar kon ik het e-book bestellen. Echter, dan heb ik blijkbaar geen toegang tot de website. Wat aan de ene kant logisch is, en aan de andere kant ook weer niet, want ik betaal aan dat Kobo abonnement, en van daaruit wordt de auteur van dit boek weer betaald. Plus, het staat er niet bij vermeld, dat je bij het Kobo-abonnement geen toegang zou hebben tot de links waar in het boek naar verwezen wordt…

    Overigens vind ik het wel een goed boek, ik ben er blij mee.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *