Eendaagse Workshop 

Het doel van deze workshop is om je in slechts één dag zoveel mogelijk te leren over jouw hardlooptechniek en hoe je deze kunt verbeteren. Na het volgen van deze workshop weet je precies wat je moet doen en kun je meteen aan de slag met het verbeteren van jouw looptechniek.

Hoe De Eendaagse Workshop Er Uitziet:

We beginnen met een uitleg over waarom een goede looptechniek belangrijk is en wat een goede looptechniek nu eigenlijk is. Dit zullen we onder andere doen door enkele techniekvideo’s van topatleten te analyseren. Vervolgens gaan we naar buiten en gaan we de looptechniek van de deelnemers filmen (0 meting) en gaan we een aantal oefeningen doen. Vervolgens gaan we nog eens filmen en gaan we de aspecten die we in de oefeningen hebben toegelicht, toepassen.

Na de lunch is het tijd om met zijn allen elkaars video’s te bekijken en kijken we naar wat de verbeterpunten zijn. Nu we weten wat de verbeterpunten zijn, gaan we nog één keer naar buiten om een laatste opname te maken. Na afloop praten we onder het genot van een bakje koffie nog even na.

Na het volgen van de ééndaagse cursus, krijgt je jouw videobeelden en persoonlijke tips, oefeningen en advies thuisgestuurd, zodat je nu zelf aan de slag kunt met jouw looptechniek.

In Het Kort Wat De Workshop Inhoudt:

De workshop begint om tien uur en zal tot ongeveer vier uur duren. De workshop vindt in Sneek plaats (op verzoek, kan de workshop ook op locatie worden georganiseerd). Het minimum aantal deelnemers is 4 en het maximum aantal deelnemers is 8.

Prijs: € 80,-

Datum een aantal workshops zijn al ingepland. Kijk bij het invulformulier hieronder of er een passende datum tussen zit. Opgeven kan door onderstaand formulier in te vullen.

Schrijf je snel in, slechts beperkt aantal deelnemers mogelijk…

    Heb je nog vragen? Stuur gerust een mailtje naar: info@lichtlopen.nl