Woensdagavondtraining

Elke woensdagavond is er een lichtlopen training voor iedereen die belangstelling heeft. De training duurt ongeveer anderhalf uur waarbij er veel aandacht is voor loopscholing en looptechniek. De training ziet er globaal als volgt uit:

rustig warm lopen

losmakende oefeningen

versterkende oefeningen (core stability)

loopscholing

versnellingen op techniek

interval programma (ieder op eigen nivo)

uitlopen

De training begint om 19:00, verzamelen bij mij thuis, Badhuisgracht nr 14, parkeren kan het best op het parkeerterrein aan de Bolswarderweg (tegenover Van der Wal), de kosten bedragen per training 4 euro. Het is ook mogelijk om op (persoonlijk) trainingsschema te lopen voor 10 euro per maand, je kunt dan elke woensdag gratis mee doen.

Stoomcursus

Regelmatig zijn er stoomcursussen op verschillende locaties, zie de agenda voor de data en locatie.

De stoomcursus bestaat uit vier trainingen van anderhalf uur waarbinnen aan de looptechniek gewerkt wordt. Versterkende oefeningen, coördinatie, loopscholing en drie keer een video-opname met analyse van je persoonlijke looptechniek en de ontwikkeling daarvan.

De kosten van een stoomcursus bedragen 100 euro, dit is inclusief ons e-book.

Eéndaagse workshop

In de omgeving van Sneek worden regelmatig ééndaagse workshops Lichtlopen georganiseerd. Tijdens deze workshop ben je twee dagdelen bezig met je looptechniek. De achterliggende theorie, bekijken van voorbeeld video’s van top atleten. Uitleg en toepassen van de techniek. Tijdens de dag worden video opnames gemaakt van je eigen looptechniek die aan het eind van de dag worden geanalyseerd en besproken. Je krijgt tips en oefeningen mee om thuis verder aan je techniek te werken.

De kosten voor een ééndaagse workshop bedragen 80 euro, dit is inclusief koffie/thee en een smakelijke gezonde lunch.

Eén reactie

  1. Ik heb hier wel interesse in bv workshops, ik ben nu bezig met een opleiding tot looptrainer , en. Wil mij natuurlijk blijven ontwikkelen hier in

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *