Blessurevrij Hardlopen

Bijna iedere hardloper krijgt op een zeker moment te maken met hardloopblessures. De aanleiding voor het schrijven van dit e-book is dat wij geloven dat veel blessures onnodig en te voorkomen zijn. We willen jou een complete gereedschapskist bieden waarmee jij jezelf beter bestand kunt maken tegen hardloopblessures.

Meestal is de oorzaak van een blessure terug te leiden naar een fout in de looptechniek, een gebrek aan kracht en stabiliteit of verkeerd trainen. In dit e-book dekken we al deze onderwerpen en laten we je zien hoe je met minimale moeite jezelf kunt transformeren in een betere hardloper en onnodige toekomstige blessures kunt voorkomen.

 

Tom Wiggers Nederlands kampioen veldloop 2016 en auteur van “Doe het zelf gezond

“Mijn complimenten voor dit e-book, ik heb het met plezier gelezen! Zeker in combinatie met de vele filmpjes is het erg illustratief.”

Online platform

Naast het e-book krijg je ook toegang tot een online webpagina met meer dan 100 video’s van oefeningen en voorbeelden. Zo krijg je een complete gereedschapskist om je looptechniek te optimaliseren. Op deze pagina vind je video’s van loopscholing, core-stability, techniek voorbeelden en nog veel meer.

Wat je krijgt:

Preview

Alvast een kijkje nemen? Download gratis de eerste 10 pagina’s van het e-boek.

Preview downloaden

 

 

Kwaliteitsgarantie

Wij hebben ons best gedaan om dit e-boek van hoge kwaliteit te maken en we hebben er vertrouwen in dat dit is gelukt. Blijkt dit e-book desondanks toch niet iets voor jou te zijn?  Dan kun je de eerste 14 dagen na je aankoop  je aankoopbedrag terugkrijgen. Stuur een mailtje naar info@lichtlopen.nl en je aankoopbedrag wordt zonder vragen teruggestort.