Woensdag proeftraining Start-to-run

      2 Reacties op Woensdag proeftraining Start-to-run

Het mooie weer komt er aan, echt. Een goed moment om de hardloopschoenen weer eens uit te laten. Heb je altijd al eens willen leren hardlopen of wil je nu eens in een leuk gezelschap de draad weer oppakken? Aanstaande woensdag (27 maart) is er een door Hardloopvereniging Lichtlopen georganiseerde proeftraining voor de Yakult Start-to-run training. Je kunt geheel vrijblijvend en kosteloos meetrainen met de groep. Op deze manier krijg je een goed gevoel over of het hardlopen in deze groep met deze begeleiding iets voor jou is.

We beginnen om 19:00 uur op het parkeerterrein van Van der Valk. De training zal ongeveer een uur duren en wordt gegeven door Harry Jorritsma. Aanmelden is niet persé nodig maar we vinden het wel prettig als we weten wie we ongeveer kunnen verwachten. Dus als je wilt mag je een berichtje sturen naar info@lichtlopen.nl of bellen/appen met 06 44290553. Ook voor meer informatie kun je hier terecht.

Waarschijnlijk ben je na deze training enthousiast geworden over het hardlopen bij ons. De volgende trainingen zullen ook op woensdagavond om 19:00 plaatsvinden. Je kunt je aanmelden voor deze trainingen op Yakult Start-to-run.

We zien je graag verschijnen aanstaande woensdag om 19:00 uur. Mocht je in de buurt van Akkrum wonen, daar organiseren we maandag (1 april) een proeftraining en zullen de volgende trainingen ook op maandag plaatsvinden onder leiding van Jolanda de Vries.

2 gedachten over “Woensdag proeftraining Start-to-run

  1. Venema

    Goedeavond.
    Om gelijk maar met de deur is huis te vallen… Is dit ook geschikt voor mensen met fibromyalgie? En tevens spierbeperking vanuit de nek?

    Met vriendelijke groet, Coby

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *