Optimaal voorbereiden op de Slachte (halve) marathon?

Begeleiding op maat door ervaren trainer en topatleet (Harry en Geart Jorritsma)

De beste begeleiding voor maximaal resultaat

Een compleet trainingstraject om zaterdag 15 juni in topvorm aan de start van de Slachte te staan.

Jarenlange ervaring van de trainers staat garant voor een perfecte voorbereiding richting de (halve) marathon

De trainers:

Harry Jorritsma; Hoogste trainersopleiding van de Atletiekunie gedaan en tientallen jaren ervaring als trainer

Geart Jorritsma; Winnaar van de marathons van Enschede en Sneek

Mitchel Heitinga
Mitchel Heitinga
Lees verder
Wat ik wilde is beter leren lopen door te snappen hoe goed lopen technisch nu eigenlijk werkt. Zo leerde ik dat er 2 manieren van lopen zijn: landen op je hiel, of landen op de bal van je voet. Als snel kwam ik er achter dat de beste lopers ter wereld het laatste doen en dat deze manier van lopen pose running method wordt genoemd. Dat wil ik leren, dacht ik! Zo ben ik bij Harry terecht gekomen en ik ben heel blij dat ik door hem getraind ben om het lichtlopen (zoals hij dat noemt) goed onder de knie te krijgen. Harry is een mens gerichte gepassioneerdeĀ trainer waarbij je voelt dat hij je heel graag verder wilt helpen om een betere loper te worden. Hij voelt goed aan waar je staat en vanuit daar neemt hij je stap voor stap mee naar een technisch goede manier van lopen: ik merkte aan het eind van de sessie een wereld van verschil, het voelde alsof ik zweefde, echt veel lichter. Heldere theorie en veel praktische oefeningen, Harry heeft meer gegeven dan ik had verwacht en ik kan iedereen hem aanraden als je technisch beter wilt leren lopen. Harry bedankt!
Boukje Wijmans
Boukje Wijmans
Lees verder
Bedankt voor je goede tips en begeleiding. Ik vind je een plezierige coach en je hebt me een goed gevoel gegeven over mijn kunnen als hardloper.Ik had niet gedacht dat het me zou lukken, maar dankzij de goede begeleiding van Harry en zijn praktische tips, heb ik mijn looptechniek aan kunnen passen. Nu komt het op doorzetten aan, maar ik heb er alle vertrouwen in. En fijn om te weten dat ik Harry altijd mag mailen als ik vragen heb.
Lisa Anema-Brouwer
Lisa Anema-Brouwer
Lees verder
Tijdens de Lichtlopen training weet Harry feilloos aan te geven waar verbetering mogelijk is en worden de oefeningen hierop afgestemd. Door het verbeteren van mijn hardlooptechniek loop ik nu soepeler en heb ik geen lichamelijke klachten meer na afloop van een training.
Annemiek Popma
Annemiek Popma
Lees verder
Tijdens de trainingen van Harry heb ik ervaren dat ik met meer ontspanning in mijn houding makkelijker loop, tijdens mijn trainingen ben ik hier nu ook veel bewuster mee bezig. Je kon de verschillen ook duidelijk zien op de filmpjes. Naast de adviezen over de houding heb ik ook vele tips gekregen over de opbouw van de trainingen naar een halve marathon.
Vorige
Volgende