Tot nu toe heb ik bij het begeleiden van atleten steeds gebruik gemaakt van mijn eigen website. Beetje omslachtig maar het werkte wel goed en voor de atleet eenvoudig. Helaas is de website aan het eind van zijn levensduur gekomen en moest ik kijken naar een oplossing. Renovatie van de huidige website zou veel tijd kosten. Daarom gekozen voor het gebruik maken van een kant en klaar product namelijk Trainingpeaks. Nu een paar maand ervaring mee opgedaan en ik moet zeggen het werkt prima. Samen met Geart schrijf ik de schema’s van een aantal atleten in Trainingpeaks. Wanneer de atleet zijn sporthorloge één keer koppelt aan het programma, verschijnen automatisch de trainingen in het schema en is het voor ons heel eenvoudig om een analyse te maken van hoe de training verloopt. Omdat ik het gebruik van Trainingpeaks verder wil uitbreiden heb ik ook de opleidingen gedaan om Level 2 coach te worden. Interessante opleidingen maar vooral ook belangrijk dat we daardoor hoger in de zoekresultaten terecht komen.

Ons coach profiel kun je hier vinden. 

Wanneer je direct met een schema aan de slag wilt dan kun je je hier aanmelden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *